Na sedmom Auto Moto Festu u niškoj hali "Čair" pored izloženih limuzina u prirodnoj veličini biće i onih automobila koji mogu da se ponesu u džep. Prodavnica igračaka "Laky" kao i svake godine biće deo ponude na sajmu sa svojom trkačkom stazom.

luckyshop

Na štandu prodavnice igračaka "Laky" biće izložene makete automobila i ostalih vozila od metala u razmeri od 1:87 do 1:18. Ove modele izrađuje nemački proizvođač SIKU i vodeći kineski proizvođač WELLY.

U ponudi će biti i:
-kocke BAN BAO (vozila na sklapanje),
-automobili i helihoptere na daljinski kao i
-automobile i motore na akumulator.

luckyshop2

Prodavnica igračaka Laky, se bavi prodajom igračaka, automobila i motora na akumulatorom, bicikla, bebi opreme i pakovanjem poklona u balon.

U dane održavanja Sajma automobila na štandu prodavnice "Laky" koja će biti na samom ulazu, biće upriličena nagradna igra! Pobednik finalne trke na specijalizovanoj stazi automobila na daljinski dobija glavnu nagradu, biće nagrađeno drugo i treće mesto, obećavaju u prodavnici "Laky".

luckyshop3

Na šestom, prošlogodišnjem sajmu ova staza je bila nešto što je okupiralo decu. Mališani kao i odrasli su se teško odvajali od daljinskog upravljača trkačkih automobila na daljinski. ODLIČNA besplatna zabava!

TC "Kalča" prizemlje, lam. E lok.6 (ulaz kod fontane)
Kalča: 018 257 131
Mob: 063 416 339