Caddy01Najlepši, najiteresantniji i najveći štand na predstojećem Sajmu automobila imaće Bros Auto iz Niša, tvrdi Zoran Kocić, direktor prodaje i postprodaje ovlašćenog dilera i servisera za Volkswagen i Audi.

Šta će moći Nišlije da vide na štandu Bros Auta?

Mi smo ovlašćeni distributeri i serviseri za Volkswagen sa putničkim i teretnim programom kao i za Audi modele. Kako je ove godine premijeru imao novi Caddy mi ćemo upravo to i prirediti Nišlijama. Velika promocija priprema se
za petak 2. oktobar u 16 sati. Stari model Caddy će ići po ekstra ceni a novi model će poslužiti za ponos, kaže Kocić za Niške Vesti.

Koji od modela koji prodajete će sigurno biti prodat na Sajmu, barem jedan model?

U salonu najkraće ostaju Golfovi, a ja sam potuno siguran da će nekoliko Golfa sigurno biti prodato, tvrdi Kocić.

Audi sprema takođe veliku premijeru a to je Q7. Od te promocije puno očekujemo. Na prošlom Sajmu automobila u Nišu prvo se prodao Audi A6, budući da je to odličan automobil i na ovogodišnjem Sajmu očekujemo prodaju barem jednog takvog vozila.

Caddy02Šta očekujete od sajma?

Kao i svaka kuća koja učestvuje i mi očekujemo da se naše učešće na kraju isplati, mada ja smatram da je to veliki show i mislim da su Nišlije zaslužile da im se kuće koje prodaju vozila predstave sa svim onim što je najauktuelnije na tržištu. Nismo zaboravili ni lepe devojke koje su sastavni deo promocije.

Šta posle sajma?

Nišlije više vole da kupuju vozila na kredit i lizing, a praksa sa prethodnim Sajmova kaže da se glavni poslovi obave na samom Sajmu. Po završetku Auto Moto Festa sajamski popust trajaće do kraja oktobra, te svako ko planira kupovinu može doći do Bros Auta i raspitati se o uslovima koji važe ne samo na Sajmu već i tokom oktobra meseca.

Neki dileri automobila spominu siženu kamatnu stopu koja od skora važi da li je takav slučaj i sa Bros Autom?

Za najatraktivnije modele iz Volkswagen game ponudićemo beskamatno kreditiranje, a za modele Golf Polo, Audi A3, A4 poklonićemo kupcima zimske gume.

Sve auto kuće su svele svoj rad na preživljavanje preko servisa, a mi za vreme sajma za naše korisnike nudimo snižene cene za održavanje postojećih vozila.

Da li i vi preživljavate, preko servisa?

Tržište automobila je takvo kakvo jeste i nijedan od dilera ne može da kaže da lepo zarađuje, sa nekih 15 000 novih vozila koja dođu u Srbiju, oseća se kod nas mali rast, jer smo od pre dve godine generalni zastupnici za Volkswagen.

Caddy04Bros Auto Niš
Dimitrija Tucovića bb
Telefon: +381 18 4566800
Telefaks: +381 18 4566560
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pokrovitelj sajmaGO MedijanaRadio sajmaTV sajmamartini.jpgmedijana.jpgpalilula-nis.jpgpicerija-sajma.jpgradio-banker.jpgtv-zona.jpgypsilon.jpg.jpg

PRIJATELJI SAJMA

Srdjan glass servis  hill