Gradonačelnik Niša Zoran Perišić priznao je novinarima na Sajmu automobila u Nišu da je ljubitelj Toyote i da tu marku automobila vozi poslednjih deset godina. On je izrazio nadu da će naša ekonomska situacija da se poboljša i da ćemo ponovo biti u situaciji da kupujemo nova vozila.

U gradu posustale privrede ovakvi Sajmovi su dobri da bi se skrenula pažnja na jedno dobro poslovno okruženje. Sajamski turizam je jedna od šansi koju mnogi gradovi umeju da iskoriste i logično je bilo da i u našem gradu možemo da se bavimo takvom vrstom aktivnosti, rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić Niškim Vestima.

Privreda je ta koja pokreća i kongresne i sajamske aktivnosti, a ovakve manifestacije su sigurno prilika da se spozna šta grad Niš još može da pruži, dodao je Perišić.

gradonacelniksajam3

Gradonačelnik je priznao da je ljubitelj Toyote i da taj brend vozi već 10 godina.

“Vozim Tojotu Avensis, naravno stariju od ove koja je prezentovana na sajmu. Drago mi je da je bila srpska premijera upavo u našem gradu. Znam da je mali broj ljudi koji mogu sebi da priušte novi auto, ali tu lepotu uživanja dok gledamo - to svi možemo da priuštimo”, rekao je Perišić.

Kada su pitali Henrija Forda koji je auto najbolji, on je rekao nov. Znamo to svi da je nov auto najbolji, nadamo se da će ekonomija države da krene uzlaznom linijom i da ćemo biti u situaciji da ponovo kupujemo nova vozila, poručio je Perišić posetiocima Sajma i dodao da bi dobri stari krediti na koje smo mi Srbi navikli ponovo mogli da promene naš odnos prema automobilima.

gradonacelniksajam2

Na pitanje novinara da li mu se neko vozilo posebno dopalo, gradonačelnik je rekao:

“Imate s jedne strane ono što vam privlači oko i sa druge strane ono što vam govori šta je za vaš džep bolje. Po meni uvek treba da se odlučite onako kako vam govori džep”.