Treći i poslednji dan Sajma automobila i prateće opreme u Nišu bio je najinteresantiji za muškarce. Osim što su uživali u svoje omiljene brendove, mogli su da prisustvuju i izboru za najlepšu hostesu.

Već tradicionalno City Marketing Centar na Sajmu automobila u saradnji sa Turističkom organizacijom Niša najgrađuju one, koje su zadužene da se što veći broj potencijalnih kupaca zadrži baš na štandu određenog brenda.

I ove godine, prve tri dobiće titulu najlepše hostese Sajma automobila 2015.

Kako Niš važi za grad u kojem su devojke najlepše bilo je teško izabrati onu koja će poneti titulu naj hostesa.

milica1milica3

Najlepša hostesa Sajma automobila Niš 2015. Milica Stanković

Ipak, izbor je pao... Najlepša hostesa Auto moto festa Niš 2015. je Milica Stanković sa Renoovog štanda, njena prva pratilja je Ana Lepojević, koja je bila zadužena da se na štandu Nissana zadrži što veći broj posetilaca, dok je druga pratilja Andreja Stajić sa štadnda "Bros auto".

Ove godine dodeljena je nagrada i Naj promoterka, a ova prestižna titula pripala je Sari Mitić, promoterki Exe Neta.

najdevojke2

Nagrade najlepšim devojkama dodelio je direktor Turističke organizacije Niša Uroš Parlić.

Devojke su dobile DVD sa dokumentarnim filmom Moj City, Moj Niš, dok se za prvu nagradu pobrinula Turistička organizacija Niša. Tako je Milica Stanković ponela srebrni nakit, sa simbolom grada Niša "Hristov monogram".

milica2Milica Stanković je prvi put na Sajmu automobila, inače je student Stomatologije na Medicinskom fakultetu u Nišu.

"Veoma sam iznenađena ovom nagradom, jer sam veoma skromna. Verovatno sam se zato i šokirala što sam dobila ovu nagradu", rekla je Milica za Niške Vesti.

Kada joj to vreme dozvoljava Milica radi promocije, jer kako kaže to joj je za sada jedini izvor prihoda.

Pokrovitelj sajmaGO MedijanaRadio sajmaTV sajmamartini.jpgmedijana.jpgpalilula-nis.jpgpicerija-sajma.jpgradio-banker.jpgtv-zona.jpgypsilon.jpg.jpg

PRIJATELJI SAJMA

Srdjan glass servis  hill