Jednominutnim zvukom sirena svih automobila koji su bili izloženi, večeras je zatvoren šesti po redu Sajam automobila i prateće opreme u Nišu. Ovogodišnji Sajam biće upamćen po tome što je okupio najuspešnije dilere automobila u ovom regionu i po velikom interesovanju. Sajam je zatvorio ispred Gradske opštine Medijana većnik Bajan Cvetković.

Foto: Ivan Mančić

"Gradska opština Medijana je prepoznala interes ove značajne privredne manifestacije. Ova opština će i nadalje podržavati manifestacije koje se tiču razvoja i promocije grada Niša", rekao je na zatvaranju Sajma većnik Bojan Cvetković.

Sajam je bio dobra šansa za sve izlagače da naprave kako kažu, dobre poslovne kontakte. Nekima se i posrećilo, pa su i prodavali automobile, dok će neki efekat sajma osetiti tek kasnije.

Na šestom Sajmu automobila svoje štandove imali su : GRAND MOTORS (Ford, Go Further), AUTO MIG (Fiat), IDEAL AUTO (Hyundai), AUTO ČAČAK (Škoda), AUTO CENTAR KRUNIĆ (Renaul i Dacia), BROS AUTO (Audi i Voklswagen), RAVEX GROUP (Citroen, Toyota, Great Wall), NISSAN LF AUTO CENTAR (Nissan) i VELJA AUTO (Kia motors).

Srpsku premijeru imaju modeli: Toyota Avensis, Q7, Voklswagen Caddy, Ford C MAX i Hyundai Tucson.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, Grad Niš je pokrovitelj Sajma, a ovu manifestaciju podržale su i opštine Medijana i Palilula.

Vidimo se i sledeće godine!

Pokrovitelj sajmaGO MedijanaRadio sajmaTV sajmamartini.jpgmedijana.jpgpalilula-nis.jpgpicerija-sajma.jpgradio-banker.jpgtv-zona.jpgypsilon.jpg.jpg

PRIJATELJI SAJMA

Srdjan glass servis  hill