AUTO MOTO FEST 2016. biće održan u niškoj hali “Čair” od 7. do 9 oktobra. Na ovogodišnjem sedmom Sajmu automobila predstaviće se Raavex group doo brendovima Toyota, Citroen i Great Wall.

Foto: Raavex group doo

Očekivanja izlagača pred oktobarski Sajam automobila su velika, jedno je sigurno mnogi već uveliko spremaju svoje prezentacije na kojima se radi do detalja. Raavex group uvek za korak bolji, za ovogidišnji sajam pripremaju nešto sasvim novo.

"Predstoji nam mnogo rada da bi sve pripremili u maniru koji pripada kompaniji u kojoj radim. Očekujemo korektnu posetu, ne mnogo prodaje i lepo druženje", kaže za Niške Vesti Sanja Grozdanović, direktor prodaje Raavex group.

Toyota RAV4 Hybrid EU Version 2016 800 03

Kojim modelima se predstavljate niškoj publici?

"Raavex group je distributer Toyote, Citroena i Great Wall-a. Kao i uvek trudićemo se da budemo inovativni i da našim sugrađanima pružimo nešto drugačije i nesvakidašnje. Svaki brend će imati svoju priču, a akcenat ćemo staviti na hibridna vozila marke Toyota, za koje je naš brend lider svetskog tržišta. Pokušaćemo da na taj način naše Nišlije približimo svetu i omogučićemo im i da probaju nešto što je budućnost autoindustrije u danima koji dolaze nakon sajma. Pripremićemo i nagrade za one koji znaju šta je hibridna tehnologija, koje su njene prednosti i na koji način ona doprinosi očuvanju planete.

Citroen C4 2015 800 03

Što se tiče Citroena, akcenat je na vozila sa dizel motorom kao i modele koji su najkonkurentniji na tržištu. Biće tu i komercijalni program, koji će onima koji se odluče za kupovinu vozila Citroen LCV učiniti poslovanje lakšim.

Great Wall cemo predstaviti na način koji će opravdati svetlu budućnost tog brenda", kaže Grozdanović.

12718242 609498109213202 3928024841135950812 n

Sajamski popusti redovna su praksa ovog distributera.

"Kao i svake godine, pripremili smo neke pogodnosti u vreme trajanja sajma i u nedelji nakon sajma", kažu u Raavex group.

Neće izostati ni ekskluziva, u ovom preduzeću kažu da se to od njih i očekuje, na pitanje da li da očekujemo neku "poslasticu" Grozdanović kaže.

"Neskromno ću reći, naravno. Dobro je poznato da se godinama borimo i da uspevamo da odradimo premijere raznih modela na sajmu u Nišu. Za mene kao direktora prodaje je najveći kompliment pružiti Nišlijama inovaciju i omogućitiim da budu prvi. Niš je moj grad i ništa mi nije draže od toga da ima  eksluzivu u bilo čemu, pa i u prezentaciji novih modela automobila.

Toyota Auris 2016 800 01

Raavex priprema nekoliko ekskluziva. Mislim da je prerano da sada definišem koji će to modeli biti, jer zavisi od više faktora, ali znam da ću sve uraditi da Niš ima premijere, one najbolje", kaže Grozdanović za Niške Vesti.

Koji model će na štandu biti najskuplji?

"Za brendove koje radimo, bolje pitanje bi bilo "koji je to automobil koji će biti najkvalitetniji" jer za ono što pružaju vozačima Toyota i Citroen, nikako se ne može reći da postoji visoka cena. Ostajem pri ideji da izložimo vozila dostupna za nabavku Nišilijama sa prosečnim primanjim a i taj trend ne menjamo godinama", kaže direktorka prodaje Raavex group.

toyota Corolla 2016 exterior tme 001 a full tcm 3038 707443

Koji je to trenutno najprodavaniji model automobila od brendova koji se prodaju u vašem salonu?

"Mene raduje da je Corolla najprodavanija jer je tako u celom svetu i to mi je pokazatelj da smo makar u tome na dobrom putu", kaže ona.

Da li pripremate neko iznenađenje za Nišlije?

"Kao i uvek biće puno pozitivne energije. Ja mislim da je to najlepse iznenađenje koje možemo da poklonimo našem gradu i da je to nešto što najviše manjka ljudima koji ovde žive. Biće puno toga…", obećala je na kraju Sanja Grozdanović, direktorka prodaje Raavex group, distributera koji prodaje modele Toyota, Citroen i Great Wall.