Niški Sajam automobila se polako bliži, a distributeri iz regiona pripremaju prave "poslastice" za sve one koji od 7. do 9. oktobra dođu u nišku halu "Čair".

grand1

"Auto Moto Fest jedina je manifestacija ovog tipa u južnom delu Srbije, zato nam je jako važno da budem prisutni na tom događaju", kaže Olivera Marković, direktorka prodaje u Grand Motorsu.

U ovoj kompaniji najvažniji je kupac i zato je prilazak njemu najbitniji.

"Želja nam je da se što više približimo potecijalnim kupcima, i na jednom mestu izložimo što više vozila našeg brenda. Očekujemo veliku posećenost potencijalnih kupaca iz čitavog regiona, i naravno, dobru prodaju... kao prošle godine", kaže Marković.

grand2

Kojim modelima čete da se predstavite publici u regionu?

"Na predstojećem Auto Moto Festu izlažemo najprodavaniji auto u svojoj klasi Ford Fiestu, ona je već šest godina najprodavaniji auto u Evropi i kod nas. U srednjoj klasi predstavićemo se Ford Focusom i porodičnim mini – venom Ford C max. Predstavnik premium klase biće Ford Mondeo. Po prvi put našoj publici biće predstavljen i legendarni sportski auto Ford Mustang", potvrđuje za Niške vesti direktorka prodaje Grand Motorsa.

grand3

Sajamske pogodnosti su obavezan milje Sajma automobila, uveravaju nas.

"Za celu gamu vozila vozila biće obezbeđeni specijalni popusti samo za vreme trajanja sajma, a takođe, spremamo i specijalne uslove finansiranja. Sa pojedinim bankama smo dogovorili beskamatne kredite za naše kupce", kaže Marković.

Glavna eksluziva biće izloženi Ford Mustang, američka ikona u klasi sportskih vozila. Posle premijere na ovogodišnjem Beogradskom Sajmu, biće to prvo izlaganje ovog vozila u Srbiji.

grand4

Koji model će na štandu Grand Motorsa biti najskuplji?

Najskuplji model biće naravno Ford Mustang, potvrđuje Marković.

Grand Motors trenutno ima najprodavaniji suto u Evropi ali i kod nas, društvo mu pravi još jedan iz porodice Ford.

"Trenutno su nam najprodavanija dva modela, Ford Fiesta i SUV vozilo Ford Kuga", rekla je ona.

grand6

Iznenađenja?

"Svakako, pozivamo sve zainteresovane da dođu do našeg štanda i otkriju o čemu se radi", završava direktorka prodaje Olivera Marković.

Ftd New Ford Fiesta 06
Grand Motors Niš
Bulevar 12. februar 76-78
Tel +381 18 585 999