Na sedmom Sajmu automobila u Nišu predstaviće se i Auto Happy, jedini servis na jugu Srbije, koji se profesionalno bavi prodajom i ugradnjom auto euro kuka i kojima je to pretežna delatnost. Osim kuka, ova kompanija ima i prikolice renomiranog nemačkog proizvođača BOCKMAN, ALFA - TEN i STEMA raznih dimenzija , nosivosti kao i namena, kažu u kompaniji Auto Happy.

auto happy02

Početkom 2014. godine potpisuju ugovor o saradnji sa firmom "SEBAL" koja je generalni uvoznik auto prikolica i auto euro kuka za celu Srbiju kao njihovi ovlašćeni distributeri-serviseri. “Posle dugogodišnjeg bavljenja autolimarijom i osluškivanja potreba svojih klijenata, uočili smo nedostatak autoservisa u ovom delu Srbije koji se ozbiljno i profesinalno bave ugradnjom i nabavkom fabričkih atestiranih auto euro kuka koje zadovoljavaju euro standarde i zakonske propise naše države”

U saradnji sa Mašinskim Fakultetom u Nišu, koji jedna od šest institucija u Srbiji ovlašćen za atestiranje ugradnje auto euro kuka, uskladjuju izjavu o ugradnji.

“U februaru iste godine uz tehničku podršku firme "SEBAL" prilikom prvih ugradnji euro kuka i povezivanja klasične el. instalacije kao i smart konekcije, krećemo sa ugradnjom prvih euro kuka. U prvih sedam meseci ugradili smo preko 50 euro kuka, danas je taj broj drastično veći”, istaknuto je na sajtu Auto Happy.

Početkom 2015. šire svoju delatnost i na standardnu proizvodnju arnjeva i cirada za prikolice koje imaju u ponudi uz mogućnost izrade i van standarda na zahtev kupaca.

Najmodernije prikolice, ali i euro kuke, odnosno takozvane “nevidljive” modele, sigurno će privući pažnju posetilaca Sajma automobila u Nišu, koji se ove godine održava od 7-9. oktobra u Hali Čair.

happy auto01

Gde se nalazi Auto Happy

Nalazimo se u Nišu, naselje Donja Vrežina, ul. Zaječarska 7.
Kontakt tel. 065 99 819 33 ; 063 18 819 33
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.