skoda suv

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu tradicionalno učestvuje AUTOČAČAK PROMET iz Niša sa uvek standardno najprodavanijim modelima.

Ova auto kuća izlaže već sedmi put za redom a kako kažu za Niške Vesti njihova iskustva su pozitivna.

Na štandu AUTOČAČKA biće izloženo ukupno šest vozila i to je negde broij vozila sa kojim se ova auto kuća svake godine predstavi kupcima iz regiona.

U treme održavanja sajma pripremljeni su posebni popusti, što je dugogodišnja praksa.

„Na ovom uvek posećenom štandu od 6. do 8. oktobra u niškoj Hali „Čair“ biće izloženi modeli Kodiaq, Superb, Octavia FL, Rapid FL, Rapid SB FL i Fabia“, kažu u ovoj auto kući.

Kada je cena u pšitanju predstavnici brenda Škoda nisu hteli da otkrivaju cene modela već samo da je najjeftijijaja Fabia a najskuplji Kodiaq i Superb.

Pametni pogon na svim točkovima i podignuta šasija kao da zovu u off-road avanturu. Upravljivost u Offroad režimu, ogleda se kroz adaptaciju šasije, kontrolne jedinice motora i kočnica, tako prodavci najavljuju dolazak Kodiaq-a.

„Imamo nišku premijeru premijera, ali ćemo predstaviti novi model SUV vozila Kodiaq čija je premijera bila na auto sajmu u Beogradu“, kažu.

 

Kada su očekivanja u pitanju i ova auto kuća očekuje veliku posetu ne samo Nišlija već ljudi iz čitavog regiona jer je ovo pre svega regionalna privredno-turistička manifestacija.

Foto: AutoČačak

AutoČačak Promet doo, PJ Niš

Vizantijski bulevar bb